Golman Izviđača Ivanković u redovima Vogošće!

 

Jučer je u prostorijama kluba u prisustvu predsjednika Fetaha Kadrića potpisan ugovor sa golmanom Izviđača Markom Ivankovićem. Dolaskom Marka Vogošća je znatno pojačala golmansku liniju. Marko je iskusan i kvalitetan mladi golman iza kojeg stoje četri godine nastupa u SEHA LIGI.

"Drago mi je da dolazim u Vogošću, poklopile su nam se ambicije. Poznat mi je sastav ekipe. Probat ću pomoći sada već svom timu da ove sezone napravimo nešto dobro i nadam se da ćemo uzeti titulu. Ovo je jedan novi izazov za mene, vjerujem da ću se brzo uklopiti u ekipu jer većinu igrača dobro znam. Na kraju bih se želio zahvaliti Izviđaču na svemu, i njihovim navijačima Skautima". - Rekao je Ivanković.

Ovim dovođenjem kao i angažmanom ostalih igrača do sada, RK Vogošća Poljine Hills dokazuje da pravi jednu jako dobru ekipu i da žele da naprave iskorak kada je u pitanju domaća liga kao i Evropa.

"Zadovoljan sam dosadašnjim pojačanjima koje smo realizovali. Moram priznati da dolaskom Marka jačamo golmansku liniju i jako sam zadovoljan. Znam njegove kvalitete i siguran sam da će puno pružiti našem klubu. On je golman koji ima iskustva, kvaliteta i nadam se da će opravdati naše povjerenje. Kao predsjednik kluba, u svoje ime i u ime cijelog kolektiva želio bih izraziti dobrodošlicu Marku u Vogošću. Želim da se osjeća kao kod kuće i da zajedno ispunimo planove i ciljeve kluba“, kazao je predsjednik UO RK Vogošća PH Fetah Kadrić.

                           

 Izvor: Press služba RK "Vogošća PH"