SRĐAN GAVRIĆ NOVO POJAČANJE VOGOŠĆE!

                                                          

 
Jutros je u prostorijama RK "Vogošća Poljine Hills" u prisustvu predsjednika kluba Fetaha Kadrića potpisan ugovor s Srđanom Gavrićem iz dobojske "Sloge".

"Zadovoljan sam prelaskom u RK Vogošću u ovom prelaznom roku. Iz priče sa Upravom kluba i trenerom sam saznala da će biti jak konkurencija u timu, dosta igrača se bore na svim pozicijama u timu, ali predstoji borba na 3 fronta tako da je sasvim razumljiv taj broj igrača. Privukle su me ambicije kluba za sljedeću sezonu i sudjelovanje u europskim natjecanjima. Poznajem dosta igrača iz momčadi tako da mislim da neće biti problema što se tiče uklapanja, a tu je svakako i moj prethodni suigrač Boris Bosić koji će mi pomoći oko lakše aklimatizacije ". - Rekao je Gavrić, koji igra na poziciji lijevog beka.


"Moram se istaknuti da smo veoma zadovoljni dolaskom Srđana. Na jako je dobar momak i odličan igrač. Već smo ranije imali priliku da ga dočekamo u našem klubu i zasigurno će se brzo uklopiti u ekipu i pokazati svoje kvalitete ". - Rekao je Kadrić.

Izvor: Press služba RK "Vogošća PH"